Toimintaa aikuisille

Seurakunnassa toimii erilaisia ryhmiä ja toimintaa järjestetään erilaisten aiheiden ympärille.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerhon osallistujat ovat pääasiassa eläkeikäisiä, mutta ikärajaa ei toimintaan ole. Seurakuntakerho kokoontuu joka toinen keskiviikko (parillinen viikko syyskuusta toukokuuhun) seurakuntakodilla klo 12 alkaen. Aluksi juomme kahvit ja kahvipöydässä on kippo vapaaehtoista maksua varten (tuotto käytetään kausittain järjestettävän retken kustannuksiin). Jokaisella kerhokerralla on aihe jonka ympärille yhteinen ohjelmahetki rakentuu. Toisinaan paikalla on vierailijoita pitämässä alustusta, mutta useimmiten ohjelmasta vastaavat seurakunnan työntekijät. Jokaisella kerralla pidetään myös yhteinen hartaus. Kerho on kaikille avoin eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

Lähetyksen ja diakonian käsityöpiiri

Tehdään käsitöitä, tänä syksynä kastetossuja ensi vuoden kastekoteihin ja hypistelymuhveja Eevakodille. Myös lähetystyön tueksi ja myyjäisiin. Kokoontuminen kerran kuussa, Jutta, Sinikka ja Elina pitävät käsityöpiiriä.

Seurakunnan päiväkahvit lähetykselle, Muholan monitoimitalossa

Talven aikana kokoonnumme muutaman kerran vapaamuotoiseen kahvihetkeen Muholan monitoimitalolle. Siellä kuullaan lähetyskentän uutisia ja jutellaan leppoisissa merkeissä kuulumisia. Samalla kyläläisillä on mahdollisuus tavata seurakunnan työntekijä.

Runopiiri

Seurakunnan runopiiri  aloittaa maanantaina 19.9.2016 klo 16 seurakuntakodissa. Runopiiriin voivat tulla kaikki runoista kiinnostuneet miehet ja naiset, mitään lausuntavaatimuksia tai muita ei ole. Runopiiri kokoontuu pari kertaa kuussa yhteiseen runohetkeen. Runopiiriläiset voivat halutessaan osallistua seurakunnan eri tilaisuuksiin runojen muodossa. Jokainen voi tuoda omia lempirunoja runopiirin kokoontumisiin. Runopiirin promoottorina toimii seurakunnan vapaaehtoisena Maikki Koivukoski. Rohkeasti mukaan toimintaan omaksi ja seurakunnan iloksi!

Kuorot

Seurakunnassa on aktiivista kuorotoimintaa nuorille ja aikuisille. Niistä lisää tietoa musiikin kohdalta.