Kirkkovaltuusto

Seurakunnan ylin päättävä elin on kirkkovaltuusto. Kinnulan seurakunnan kirkkovaltuustossa on 15 paikkaa ja ryhmiä kaksi:  Keskustalainen seurakuntaväki (14 paikkaa) ja Kinnulan demarit (1paikka).

Kirkkovaltuusto valitaan joka neljäs vuosi seurakuntavaaleilla, joissa äänioikeutettuja ovat kaikki 16 vuotta täyttäneet seurakunnan konfirmoidut jäsenet.

Kirkkovaltuuston kokous on julkinen ja kaille avoin.

Kirkkovaltuuston tehtävät

- toimintasuunnitelman, talousarvion ja tilinpäätöksen vahvistaminen

- virkojen perustaminen ja lakkauttaminen

- rakennushankkeista päättäminen

Kirkkovaltuuston kokoonpano

Kirkkovaltuuston puheenjohtajana kaudella 2019 - 20 toimii Juhani Räihä ja varapuheenjohtajana Anna Vasalampi.

Jäsenet:  Elina Harjula, Minna Itkonen, Maija Kinnunen, Raili Linna, Riitta lahtinen, Sari Lindholm, Teijo Meriläinen, Lassi Niinijärvi, Risto Pekkarinen, Tapio Pekkarinen,  Jarkko Rekonen, Paula Taipale, ja Veikko Sääksjärvi.

Varajäsenet: Keskustalainen seurakuntaväki:  Hannu Oksanen  ja Jaana Nykvist-Pekkarinen . Kinnulan demarit: Reijo Voutila

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat