Seurakuntakoti

Kirkkotie 2, 43900 Kinnula

Seurakuntakoti Seurakuntakoti on tarkoitettu juhla- ja kokoontumistilaksi. Siellä pidetään seurakunnan juhlia ja tilaisuuksia, hää- ja kastejuhlia ja muistotilaisuuksia. Seurakuntakoti on myös kuorojen harjoittelutila. Tiloja voidaan myös hyödyntää kokouskäyttöön. Seurakuntakodin on suunitellut arkkitehti Jaakko Eskelinen. Rakennus on valmistunut vuonna 1991.
Seurakuntakodissa on sali ja kahvio jotka voidaan eroittaa paljeovella. Lisäksi kerhotila voidaan ottaa juhlien ajaksi käyttöön seurakuntasalin jatkeeksi. Salissa on 150 pöytäpaikkaa, kerhotila ja kahvio mukaan luettuna paikkoja on noin 200. Seurakuntakodin varusteluun kuuluu pöytäliinat, ajanmukainen keittiö astioineen, äänentoisto, flyygeli, videotykki ja piirtoheitin. Tilat varataan seurakunnan virastosta.
Kahvila

Kirkkotie 2, 43900 Kinnula

Perhepäivä

Kaikille lapsiperheille tarkoitettu perhepäivä klo 11-14! TERVETULOA!

Kirkkotie 2, 43900 Kinnula

Kansallisen veteraanipäivän juhla

kunnan ja seurakunnan yhteistyössä järjestämä kansallisen veteraanipäivän juhla