Urkusatu

Urkusatu Kinnulan kirkko

Urkuri Tomi Satomaa soittaa lapsille suunnatun urkutarinan ”Kun valas hotkaisi Joonan…”, jonka tekstin on kirjoittanut kirjailija Kaija Pispa ja sen on säveltänyt Veli Kujala.

Musiikkisatu "Kun valas hotkaisi Joonan..." kuullaan torstaina 26.4. klo 11 Kinnulan kirkossa. Kaikenikäisille sopivassa urkutarinassa on urkurina Tomi Satomaa ja kertojana kanttori Martti Hertteli. Kirkkomusiikin säveltäjät ry järjesti avoimen sävellyskilpailun keväällä 2012, jonka tuloksena syksyllä 2012 valmistui lapsille suunnattu urkutarina "Kun valas hotkaisi Joonan…", jonka tekstin kirjoitti kirjailija Kaija Pispa, ja sen sävelsi Veli Kujala.Esityksen kesto on noin 45 minuuttia. Konsertin järjestää Kinnulan seurakunta ja Kinnulan kunta.

Koirasalmi

Perheretki Koirasalmeen

Tervetuloa yhteiselle retkelle koko perheellä! Oma kyyti ja eväät.

Urpilan kota, opastus risteyksestä

nokipannukahvit palveluksen jälkeen

Kinnulan kirkko

Muusiikkihartaus

Kinnulan seurakuntakuoron ja kamarikuoro Vox Solennen yhdessä toteuttama musiikkipitoinen hartaus Kinnulan kirkossa.