Kuorokonsertti

Kuorokonsertti Kinnulan kirkko

Kaustisen hääkuoron kirkkokonsertti Kinnulan kirkossa tiistaina 9.4. klo 19.

Kaustisen Hääkuoro tunnetaan yhtäältä reippaasta ja kauniisti soivasta tavastaan esittää pelimannimusiikista ja kansanlauluista tehtyjä kuorosovituksia, toisaalta hengellisistä kirkkokonserteistaan ja Aaro Kentalan säveltämästä Kaustislaisesta messusta. Kuoroa on yli viidenkymmenen toimintavuoden aikana säestänyt usein pelimanniyhtye, kuten Kaustisen Purppuripelimannit ja viime vuosina kansanmusiikin ammattiyhtye Tallari. Hääkuoro julkaisi kesällä 2017 säestyksettömästä kansanlauluohjelmistostaan levyn "Kansanlaulun taikaa".

Kaustisen Hääkuoroa on johtanut vuodesta 2010 musiikin maisteri Arto Anttila. Hän toimii muusikko-yrittäjänä toiminimellä Ajan Musiikki esiintyen soolona ja yhtyemuusikkona. Tärkeimpänä esiintyvänä kokoonpanona hänellä on kansanmusiikkiyhtye Freija. Anttila toimi myös kansanmusiikkiyhtye Tallarin määräaikaisena johtajanakolmivuotisen kauden vuosina 2015-15. Anttilan studiomuusikon ura kattaa kolmisenkymmentä levytystä, joista neljä on saavuttanut kultalevyn, yksi platinalevyn, yksi on palkittu Emmalla ja kaksi on saanut vuoden kansanmusiikkilevy-tunnustuksen.

Ohjelmamaksu 10€