lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet

Seurakunta on kaikenikäisten seurakuntalaisten kokoontumispaikka ja lapset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan. Erityisesti lapsille ja lapsiperheille tarkoitettua toimintaa järjestetään jotta kirkko ja seurakunta tulisivat tutuiksi lapsille pienestä pitäen. Seurakunta haluaa myös olla tukemassa perheitä lasten kristillisessä kasvatuksessa.

Perhekirkot on erityisesti suunniteltu lapsia ja lapsiperheitä ajatellen, mutta ne ovat myös aivan tavallisia jumalanpalveluksia johon kaikenikäiset seurakuntalaiset ovat tervetulleita.

Mikkelinpäivänä on Kinnulassa perinteisesti juhlittu 10-vuotiaita perhekirkon ja yhteisten syntymäpäiväjuhlien merkeissä.

Alakouluikäisille lapsille järjestetään muutaman kerran vuoden aikana toimintapäiviä/-iltoja.

Alakouluikäisille on järjestetty perinteisesti retki Power Parkiin toukokuussa.

Ajantasaista tietoa tulevista tapahtumista löydät täältä.

vt Diakoni

tavattavissa tiistaisin klo 9-11 ilman ajanvarausta