Kaustisen hääkuoro vieraili Kinnulassa!

11.4.2019 11.19

Kaustisen hääkuoro Kinnulan kirkossa 9. huhtikuuta 2019 Kaustisen hääkuoro Kinnulan kirkossa 9. huhtikuuta 2019. Kuoroa johtaa Arto Anttila
Arto Anttila on johtanut kuoroa vuodesta 2010 alkaen. Kuoron ja johtajansa jo melko pitkä yhteinen taival välittyi konsertissa. Kuoro soi kauniisti ja raikkaasti! Kuoro oli ihailtavasti kuoronjohtaja Anttilan ”hyppysissä”. Konsertista välittyi laulamisen ilo yleisölle. Ohjelmistosta oli suuri osa merkittävimpien kaustislaisten kansansäveltäjien Konsta Jylhän ja Wiljami Niittykosken sävelmiä. Mieleen jäi myös pitkäaikaisen Kaustisen seurakunnan kanttorin Markku Vuoren säveltämä laulu ”Mä kuinka kiittää voisinkaan”. Kinnulan kirkkoon oli saapunut mukavasti kuulijoita arki-illasta huolimatta. Saimme nauttia mukavasta konsertista ja hyväsointisesta kauniisiin kansallispukuihin pukeutuneesta kuorosta!