Kyläilta

to 29.10. kello 18.30 - to 29.10. kello 20.30
Kyläillat alkavat Kinnulassa Syysillat pimenevät, joten on mukava lähteä viettämään iltaa kyläläisten ja tuttavien pariin. Kinnulan seurakunta alkaa pitämään kyläiltoja Kinnulan eri kylillä yhdessä eri kylien asukkaiden kanssa. Tarkoitus on pitää iltoja kyläläisten omissa kodeissa. Ensimmäinen kyläilta pidetään kuitenkin Muholan kylätalolla torstaina 29.10. klo 18.30 yhteistyössä Muhola seuran kanssa. Iltoja olisi noin kerran kuukaudessa, niin että jokaisella kylällä ilta pidettäisiin vuoden aikana. Illan ohjelmaan sisältyy kahvittelua, pieni hartaus, yhteislaulua, arvontaa, mukavaa yhdessäoloa ja rupattelua vaikka käsitöiden teon lomassa.
Muholan kylätalo

Kyläillat alkavat Kinnulassa.