su 31.1. kello 10.00 - su 31.1. kello 11.00

3. sunnuntai ennen paastonaikaa

aihe:  Ansaitsematon armo

toimittaa: Piirola ja Hertteli

kolehti: Heikoissa taloudellisessa asemassa olevien ihmisten tukemiseen Lapuan hiippakunnan alueella. Taloudesta johtuva huoli vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Seurakuntien diakoniatyön kautta autetaan ihmisiä myös taloudellisessa ahdingossa. Erityisesti tämä tarve on korostunut koronapandemian aikana. Yhteiskunnan toipuminen kriisistä kestää pitkään. Lapuan hiippakunnan alueella on eri kokoisia seurakuntia, joissa diakonian kautta jaettavat avustusmäärärahat vaihtelevat suuresti. Kerättävällä kolehdilla avustetaan hiippakunnan alueella asuvia heikoissa taloudellisessa asemassa olevia ihmisiä paikallisen seurakunnan diakoniatyön kautta. Avustus voidaan myöntää akuutissa aineellisessa hätätilanteessa oleville perheille tai yksinäisille ihmisille niissä seurakunnissa, joissa taloudellisen avustamisen mahdollisuudet ovat vähäiset.