Kesäillan sello- ja laulukonsertti

pe 11.6. kello 19.00 - 20.30
Kesäillan sello ja laulu
Kinnulan kirkko

Kinnulan kirkossa soi musiikki pitkästä aikaa! Saamme iloa ja valoa alkavaan kesään, kun vieraaksemme saapuu mezzosopraano Seeli Toivio. Hänet tunnetaan myös virtuoosisellistinä.

Kinnulan kirkossa soi sello ja laulu perjantaina 11.6. klo 19. Sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esittää n. tunnin konsertin, jossa kuullaan sellonsoittoa ja laulua. Toivio, musiikin tohtori, esittää sellolla J. S. Bachin kauniita sellosarjoja ja säestää lauluaan sellolla. Hän laulaa mm. Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Yrjö Kilpisen tuttuja lauluja. Kuullaan myös ooppera-aarioita. Sellon ja laulun yhteistyö on kiinnostavaa, sillä sellohan tunnetusti on kuin ihmisen puhe- ja lauluääni. Tässä konsertissa sellisti siis soittaa ja laulaa yhtäaikaa! Häntä säestää myös Martti Hertteli. Vapaa pääsy, ilmainen ohjelma. Kortit ja käteinen käyvät levyostoissa; myynnissä on Toivion lukuisia levytyksiä aina Bachin sellosarjojen tuplalevystä laululevyihin. Tervetuloa Kesäkonserttiin, Sellon ja Laulun iltaan. Konsertissa on turvavälit, ja kasvomaskin käyttö suositeltua. Toivio itse pitää erityistä laulumaskia esiintyessään.