#minun kirkkoni

Seurakuntavaalit 2018

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.

Vaalikeräys

Seurakunnat toteuttavat äänestyspaikoilla perinteisen vaalikeräyksen. Vaalikeräyksen tuotto käytetään lasten ja nuorten sekä naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräyksen järjestäjinä ovat Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Lähetysseura, Suomen Pipliaseura ja Kirkkopalvelut ja se toimitetaan lipaskeräyksenä sekä ennakkoäänestysviikolla 6.–10.11.2018 että varsinaisena vaalipäivänä 18.11.2018.

Kirkon Ulkomaanapu sr rahoittaa keräysvaroilla lasten ja nuorten koulutusta kehitysmaissa. Säätiö toimii erityisesti nuorten koulutuksen parissa kaikista haavoittuvimmilla alueilla ja tukee syrjäytymistä koulutuksen kautta esimerkiksi Kambodzhassa, Nepalissa, Myanmarissa, Ugandassa ja Keski-Afrikan tasavallassa.

Suomen Lähetysseura ry ohjaa kerätyt varat Lasten Pankkiinsa. Lasten Pankki edistää lasten oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Se poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen. Vuonna 2018 Lasten Pankki rahoittaa erityisesti lastensuojeluun ja rauhankasvatukseen liittyvää työtä Angolassa, Etiopiassa, Israelissa, Kiinassa, Kolumbiassa, Pakistanissa, Palestiinassa, Senegalissa ja Tansaniassa. Myös työ pakolaislasten koulunkäynnin tukemiseksi Lähi-idässä jatkuu.

Suomen Pipliaseura ry rahoittaa keräysvaroilla lukutaitotyötä 16 vähemmistökielellä neljässä Itä-Afrikan maassa: Etiopiassa, Keniassa, Malawissa ja Tansaniassa.

Kirkkopalvelut ry kohdentaa varat vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa Kaikille kone -kampanjan kautta. Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu hankkii keräysvaroilla opiskelussa tarvittavia tietokoneita vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Koneet toimitetaan perille saajilleen Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien kautta.

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2018/731, voimassa 24.8. - 31.12.2018, myönnetty 24.8.2018, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2018/7497, voimassa 1.10. - 31.12.2018, myönnetty 20.9.2018, Ahvenanmaan maakuntahallitus.

Seurakuntavaalit

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.11.2018, äänestyspaikka on kirkko klo 11.00 - 20.00

Ennakkoäänestys paikat ja ajat

Kirkkoherranvirastossa, Kirkkotie 2, 43900 Kinnula  6. - 10.11.2018 klo 9.00 -18.00

Keskuskoulu/lukio, Keskustie 27, 43900 Kinnula 7.11.2018 klo 10.30 - 12.00

Vanhainkoti Kotipiha, Koulukuja 13 a, 43900 Kinnula 6.11. klo 9.00 - 11.00

Ehdokaslistat

Kinnulassa on kaksi ehdokaslistaa ja 20 ehdokasta joista 15 valitaan kirkkovaltuustoon. Käytännössä kaikki tulevat valituiksi, koska varahenkilöitä tarvitaan lähes joka kokouksessa.

Listat ja ehdokkaat

I Kinnulan demarit