”Valo syttyi pimeään”

7.11.2019 11.47

1. adventtisunnuntaina Kinnulan ja Pihtiputaan seurakunnissa siirrytään joulun odotukseen kuoromusiikin tahdissa. Kinnulan seurakuntakuoro ja Pihtiputaan kirkkokuoro pitävät yhteiskonsertin molempien seurakuntien kirkoissa. ”Valo syttyi pimeään”-konsertti on Kinnulan kirkossa sunnuntaina 1.12. klo 15 ja samana päivänä Pihtiputaan pääkirkossa klo 19.

Kuorot jatkavat aiemmin alkanutta yhteistyötä. Kuorot ovat pitäneet yhteiskonsertit myös viime vuoden syksyllä. Molemmat kuorot ovat myös osallistuneet kuorotapahtumiin Keski-Suomen ja Pohjoisen Keski-Suomen rovastikunnan alueella.

Tulevassa konsertissa on monipuolinen ohjelmisto. Kuorot laulavat yhdessä, erikseen ja myös paikalle tulevat kuulijat pääsevät mukaan laulamaan. Laulamme yhdessä mm. Hoosianna-hymnin 1. adventti-sunnuntain perinteen mukaisesti. Konsertin ohjelmassa on tuttuja, mutta myös joitakin ehkä vieraampiakin joululauluja. Kinnulan kuoroa johtaa kanttori Martti Hertteli ja Pihtiputaan kuoroa kanttori Johanna Kinnunen.

Tervetuloa mukaan! Konserttiin on vapaa pääsy. Halutessaan voi antaa lahjansa seurakunnan diakoniatyölle konsertissa kerättävän kolehdin kautta.