Info ja asiointi

Kirkkoherranviraston käynti- ja postiosoite: Kirkkotie 2, 43900 Kinnula

Virasto palvelee tällä hetkellä vain sähköpostitse ja puhelimitse

ma - ti klo 10-14 ja ke klo 10 - 12, to-pe suljettu

email: kinnulan.seurakunta@evl.fi tai sinikka.niemonen@evl.fi

Y-tunnus: 0176113-5

Puhelin: 040 669 1996

Kirkko ja seurakuntakoti

Tilojen varauksissa ja muissa yleisissä asioissa sinua palvellaan kirkkoherranvirastossa.

Avioliitonesteidentutkinnat toimitetaan kirkkoherranvirastossa.

Virkatodistus- ja sukuselvityspyynnöt voimme välittää aluekeskusrekisterille, sieltä he toimittavat todistukset teille.

Ota yhteyttä

Seurakunta tarjoaa kattavat palvelut elämäsi suurimpiin hetkiin, niin iloihin kuin suruihin.

Hautojen kesähoito

Hautojen kesähoitoa voit kysyä Saija Lindholmilta p. 040 539 7820

Kirkkotie 2

43900 Kinnula

Puh. 040 6691996

Avoinna ma - ti klo 10 - 14 ja ke klo 10 - 12, to - pe suljettu

Kirkkoherranviraston sisäänkäynti

KÄYTÄNNÖN OHJEITA JUMALANPALVELUKSIIN JA KIRKOLLISIIN TOIMITUKSIIN

Kirkkohallituksen ohjeen mukaan kaikki jumalanpalvelukset ovat sanajumalanpalveluksia kiirastorstaihin asti. Kättelyä vältämme joka tilanteessa. Kolehti kerätään jumalanpalveluksen jälkeen pääovella. Virsikirjat jätetään penkkeihin, jotta ne voidaan kierrättää myöhemmin uudestaan kosketustartunnan välttämiseksi. Olisi toivottavaa, että kirkon penkeillä istutaan pienen välimatkan päässä vierustoverista. Nämä ohjeet koskevat myös kirkollisia toimituksia.

Jatkossa seurakunnan työntekijät eivät osallistu muistotilaisuuksiin. Epidemian edetessä kehotamme omaisia harkitsemaan muistotilaisuuksien siirtämistä myöhäisempään ajankohtaan.