Keskiviikon iltamusiikki

Kivijärven ja Kannonkosken kuorot vierailulla Kinnulassa

12.3.2020 17.19 Kivijärven ja Kannonkosken kirkkokuorot sekä Kinnulan seurakuntakuoro keskiviikon iltamusiikissa Kinnulan kirkossa 11.3.2020

Keskiviikon iltamusiikissa saimme olla mukana tekemässä hyvää! Illan otsikkona oli Anna meille rauhasi. Musiikki-ilta järjestettiin YV-keräyksen hyväksi. Kuorojen ohjelmisto oli monipuolinen. Saimme kuulla esimakua taivaan enkelikuorosta! Kuorot lauloivat aluksi pienemmissä kokoonpanoissa: Kivijärven kirkkokuoro ja Kannonkosken kirkkokuoro yksin sekä yhdessä, sekä Kinnulan seurakuntakuoro yksin. Kuulimme myös yksinlauluesityksen Irene Poikoselta. Hänen koskettava laulunsa ja tulkintansa Vesa Erkkilän ja Lina Sandellin laulusta, Sä olet, Jeesus, laulunaihe mulle, ei jättänyt ketään kylmäksi. Illan päätteeksi koko suuri  kolmesta kuorosta koottu suurkuoro lauloi viisi laulua yhdessä. Laulujen sanoissa kuulimme Pääsiäisen riemua, Jumalan ylistystä ja illan teeman mukaisesti pyynnön: Anna meille rauhasi. Kuoroja olivat johtamassa kanttorit Sanna Linna ja Martti Hertteli. Illan juontaja oli diakoni Minna Ventilä. Sanna Linna toimi myös säestäjänä. Lämmin kiitos runsaslukuiselle yleisölle ja iloiselle laulajajoukolle! Saimme hetken nauttia yhdessä tekemisestä ja samalla olla antamassa lahjamme YV-keräykselle!