Uutislistaukseen

Kinnulan seurakuntaan oma villasukka kilpailuaikaa jatkettu lokakuun loppuun saakka!

Kinnulan seurakuntaan oma villasukka kilpailuaikaa jatkettu lokakuun loppuun!

14.9.2020 10.51 Sukkakilpailun aikaa jatkettu lokakuun loppuun saakka!

Kilpailu: Kinnulan seurakuntaan oma villasukka

Kinnulan seurakuntaan kehitetään oma villasukkamalli. Suunnittelukilpailulla etsitään sukkamallia jonka osaisi neuloa jokainen neulomista harrastava, eli että malli olisi yksinkertainen ja helposti neulottava.

Mukava ulkonäkö ja käytön mielekkyys on myös plussaa. Väreiltään sukka tulisi olla valko – sininen/-siniharmaa. Värimaailma joka kulkee seurakunnassa muutoinkin mm. kirkon ja seurakuntasalin sisustuksessa.

Tulevaisuudessa voittajamallin mukaan neulottaisiin sukkia mm. seurakunnan lahjana syntymäpäiväsankareille ja muihin muistamisiin. Nyt kaikki sukan - neulojat ideoimaan kotiseurakuntaan omaa sukkamallia.

KILPAILUAIKAA ON JATKETTU LOKAKUUN LOPPUUN SAAKKA! Voittajalle on luvassa mukava palkinto ja kaikki ehdolla olevat sukkamallit pääsevät joulun alla esille sukkanäyttelyyn.